15.3.10

Verleidsters gaan niet langer uit de kleren



Lingerie- en parfumlabel Agent Provocateur lanceert een juwelenlijn waarmee jouw Valentijn je kan verrassen of jij uiteindelijk toch nog een Valentijn zal kunnen versieren, want lingerie is niet langer de énige inspiratiebron die acrobatische taferelen uit mannenfantasieën bezielt. Deze juwelen zijn de nieuwste verleidingstools..

Agent Provocateur, het Britse label dat verleidelijke lingerie, zwoele parfums en andere attributen voor een stijlvol en spannender seksleven maakt, verlegt zijn grenzen nu ook buiten de slaapkamer en ontwerpt een juwelencollectie. Hiermee wil het merk de innerlijke verlangens en fantasieën van zowel de drager als diegene die de juwelen ziet, ontketenen.

De collectie werd ontworpen door Katie Rowland, juweelontwerpster van het gelijknamige label. De mysterieuze en sexy kant van sprookjes inspireerde de “Dark Fairytale” lijn, de verleidingskracht van de concubine werd een “Slave for You” collectie en een ”New World Order” lijn met mystificerende pendants vervolledigt de collectie. Chains die twee ringen of een ring en een armband samenhouden, grote oorring en girly strikjes in sexy leder. Een flirty en naughty collectie dus.

De collectie werd dan ook ingegeven door de filosofie waar het merk symbool voor staat en waarrond alle producten zowel lingerie als handboeien, spelletjes, maskers, parfum, massagecrèmes en nu ook juwelen ontworpen worden. Agent Provocateur gelooft dat passie en intimiteit omarmd moeten worden en dat het beantwoorden van je verlangens en fantasieën, het leven verrijkt en spannend houdt. Agent Provocateur wil de consument het vertrouwen in zichzelf geven om zich blindelings (of gemaskerd met zweep) door zijn instincten te laten leiden.

Met deze juwelen is het niet langer nodig uit de kleren te gaan. De collectie laat aan de verbeelding over.

De collectie ligt in de rekken van de Soho-flagshipstore en is online beschikbaar voor bestelling. De prijs schommelt tussen de £65 en £350.