10.3.10

CLOSED SS 2010 stelt de Jeggings voor




De jeansmerk CLOSED belooft ons met hun nieuwste Autumn/Winter collectie 2010 niet enkel de nieuwste vintage wassings, maar stelt ons de nieuwste jeggings-trend voor: leggings uit jeans.

Premium-Vintage en Super-Strech-Denim zijn de trends voor Autumn/Winter 2010 in jeansland. Het jeansmerk brengt ons enkele nieuwe wassings met een vintage look. Centraal staat de elastische jeans die rekbaarder dan ooit is met de jeggings : leggings uit jeans. Deze super-stretchbare jeans zal zowel in een donkerblauwe, vintage-wassing als in een soberdere zwarte versie beschikbaar zijn. De eindeloos rekbare jeans zal verwerkt worden tot zowel skinny broeken als rokjes die de toonaangevende aansluitende silhouetten van deze collectie vormen.

Een andere trend in de collectie zijn de baggy boyfriend heupjeans die tabsgewijs smaller wordt naar de enkel toe. Deze fitting wordt met omgeslagen band en pumps gedragen.

De standaardmodellen worden vervaardigd uit de nieuwste katoenen stretchjeans. Met de pigmentbewerking worden de ontwerpen in de verf gezet en komen die zo duidelijker tot hun recht. De vintage look wordt bekomen door verschillende wassings met daaropvolgende kleurtechnieken. Met deze kleurtechnieken kon eveneens de leathered wassing gemaakt worden: een jeans die de structuur van leder immiteert.

De bovenstukken zijn vooral kleurrijk met bloemenprints en volgen de trend van het draperen.

De CLOSED AW collectie 2010 bestaat dus vooral uit innoverende wassings, jeggings die aansluitende silhouetten creëren en baggy boyfriend fits.