23.3.10

ULTRAMEGALORE curated by Hannelore Knuts

In het Hasseltse Modemuseum loopt van 27 maart tot 6 juni 2010 een tentoonstelling over het Hasseltse catwalkmodel Hannelore Knuts. Op de tentoonstelling zal ze haar belevenissen, ontmoetingen en ervaringen uit de modewereld met ons delen. Die modellencarrière, waar ze ondertussen al een decennia van leeft, bracht haar op de meest exclusieve plaatsen binnen de modewereld. Ze leerde de meest inspirerende artiesten kennen en kreeg de kans om met verschillende modehuizen en fotografen samen te werken.

Op de tentoonstelling zal een selectie aan mode van Jean-Paul Gaultier, Prada, Rick Owens en verschillende Belgische artiesten te zien zijn. Modefotografie van Juergen Teller, Ronald Stoops, Miles Aldridge, Alex Salinas en Serge Leblon. Er zullen ook werken van Kendell Geers, David Sherry, Luc Tuymans, Elizabeth Peyton en andere artiesten kunnen worden bezichtigd.

Hannelore Knuts, die zelf curator is van het evenement, belooft ons een kijk in haar eigen artistieke wereld als fotografe en de culturele sfeer uit modeland. 

Ik ga zaterdag een kijkje nemen.. Wacht op mijn recensie en beelden, als ik mag!

ULTRAMEGALORE – Fashion Icon Testimony

(27th March – 6th June 2010)
Modemuseum Hasselt
Gasthuisstraat 11
3500 Hasselt
Belgium

Geen opmerkingen:

Een reactie posten