4.3.10

Klassevolle Boyfriends



Deens mannenmerk Matinique stelt zijn nieuwe Spring/Summer collection 2010 voor. Met deze key-pieces is het haast onmogelijk dat je boyfriend stijlloos voor de dag komt.

Matinique, de mannelijke tegenhanger van de InWear vrouwencollectie, lanceert zijn nieuwste zomercampagne. Wij nemen maar al te graag een sneak peek in de collectie, waarin model Jon Kortajarena het nodige sex-appeal vertolkt. Hij staat eveneens symbool voor de veelzijdige man die in deze collectie verschillende stijlen, voor alle gelegenheden, kan terugvinden. Deze collectie bestaat gewoontegetrouw uit basic key-pieces waarmee ze aan hun doelstelling om comfortabele, fashionable en kwalitatieve kleding aan te bieden, tegemoet komen. In de collectie kan je de verschillende basisstukken eindeloos met elkaar combineren, hetgeen het risico op beschamend foute combinaties beperkt voor de minder modegevoelige mannen. De collectie heeft zowel klassieke stukken zoals blazers en klassieke pantalons, casual kledingstukken van jeans tot t-shirts, als accessoires zoals riemen, petjes, sjaals en brillen.



Jon Kortajarena showt op onderstaande foto’s van de collectie hoe alle boyfriends gekleed zouden moeten gaan. Een man die bij Matinique gaat shoppen heeft alleszins geen excuus meer om unsuitable op een date te verschijnen. Het vrouwelijke model draagt kleding van de S/S 2010 InWear collectie. Die natuurlijk minstens even interessant is als Jon Kortajarena..