15.3.10

Passie bij Passionata

Lingeriemerk Passionata lanceert een online lingeriewalhalla waar vrouwen kennis kunnen maken met de ontwerpers, in de Passionata community andere vrouwen ontmoeten, tips achterhalen of met een test haar lingerieprofiel kan laten schetsen.

Fashionista of niet: we houden allemaal van lingerie. Lingerie is het eerste wat we ’s morgens aantrekken en wat we tot het laatste moment van de dag dragen. Lingerie is onze intiemste kleding en staat het dichtst bij ons. Lingerie is dus belangrijk: het moet mooi zijn, het moet goed zitten en je moet er minstens evenveel van hebben dan kleding.

Daarom heeft Passionata een online lingeriewalhalla gelanceerd waar de lingeriedrager àlles kan vinden. Vraag jij je af wie jouw intiemste kleding ontwerpt? Is het misschien een man? Op deze site ontdek je de mensen achter de string. Alle ontwerpen van de nieuwste collecties worden in TV-filmpjes voorgesteld en je kan de fashionshows herbekijken. Maar Passionata is ook je vriendin: ze geeft je allerhande tips over de beste wastechnieken, kledingtips en zelfs datingtips. In de Passionata community kan je je lingeriemomenten zonder schroom delen met anderen. De test bepaalt welk soort lingeriedraagster jij bent: is de string jouw passe-partout of geef jij de oma-slip een nieuwe dimensie? Ben jij een vurige verleidster of maak jij geen slippertjes?

Bezoek de site en deel de passie waarmee Passionatalingerie betovert. In deze community kan alles en zijn er no strings attached!