10.3.10

WE brings style back in


Heb jij stijladvies nodig voor een speciale gelegenheid? Modeketen WE biedt shoppers kosteloos en op afspraak het advies van een professionele styliste.

Onder het ”We bring style to the people“-motto lanceert WE als eerste modeketen stijlservice op maat van de shoppende klant. Met die meer persoonlijke aandacht voor de klant wil de Nederlandse keten zich onderscheiden van de concurrentie. De speciale service is reeds beschikbaar in Antwerpen en wordt in 2010 uitgebreid naar alle filialen van WE fashion, eveneens in Duitsland en Zwitserland. Initiatiefnemer Caspar Kerckhoff legt uit wat het WE Style Advisor concept beoogt: “We willen mensen helpen een outfit te vinden die bij hen past en goed staat. Het is niet de bedoeling dat consumenten kleding kopen waar ze later spijt van krijgen.”

De klant krijgt vooraf een vragenlijst toegestuurd en op basis van de antwoorden worden door de styliste enkele basisoutfits samengesteld waaruit de klant kan kiezen. Na een rondje doorheen de winkel krijgt de klant kleuradvies. Andere modellen, maten en kleuren dan wat de klant gewoon is worden gepast en bijpassende schoenen en accesoires worden uitgekozen. Tijdens deze adviesnamiddag, die ruim een uur in beslag neemt, wordt er zowel gepast als praktische kennis overgebracht zodat de klant zelf betere keuzes, afgestemd op zijn of haar figuur en huidskleur, leert maken.

“Met de collectie, de style advisor en de medewerkers die andere maten uit de rekken halen op drukke zaterdagnamiddagen willen we aan de verwachtingen van de klant voldoen. Het gaat erom dat de klant met een goed gevoel naar buiten gaat. Dat hij of zij dat met volle tassen doet is natuurlijk mooi meegenomen”, voegt Kerckhoff eraan toe.

De economische crisis is dan nog niet helemaal voorbij, maar de Style Advisors garanderen wel de oplossing voor een “stijlcrisis”.

Wil jij op nieuwjaar net stralen zoals de in WE collection-gestylde modellen op onderstaande foto? Dan kan je hier een afspraak maken.