15.3.10

de internet Invasie



De Invasie lanceert midden maart een webshop, waar kunstobjecten van de jonge ontwerpers online gekocht kunnen worden. Hét online designersstekje.

De Invasie organiseert koopevenementen waar jong ontwerperstalent uit verschillende branches zoals glaswerk, grafische kunst, keramiek, juweelontwerp, meubelontwerp, fotografie en mode hun producten aanbieden. Op dit evenement krijg je de kans om unieke designerspullen op de kop te tikken tegen democratische prijzen van opkomende talenten, nog voor ze worden gecommercialiseerd. Afgelopen Invasie van ontwerperstalenten heeft Brugge onveilig gemaakt op 21 februari, waar iedere ontwerper een stand uitstalde met zijn producten.

Diezelfde Invasie gaat de online markt nu veroveren met een webshop. Een exclusieve shop die de meestbelovende ontwerpers bundelt en de meest unieke items rechtstreeks uit hande van de ontwerper verkoopt. Op de webshop kan je kunstvoorwerpen uit alle branches aan de haak slaan. De webshop kan je op z’n minst exclusief noemen: bijna alle artikels zijn des pièces uniques, éénmalige buitenkansjes dus. Op de site zal kunnen worden geshopt per categorie of per ontwerper en betaald met PayPal.

De Invasie geeft jou met het online project de kans om jouw creaties te verkopen op de webshop. De Invasiewebshop is het forum waar je het grote publiek kan warm maken voor jouw vernieuwende, baanbrekende creaties. Stel hier je ontwerpen voor aan de Robot en verover de online markt! Smells like success..