4.3.10

Eindejaars cadeautips


Voor alle hopeloos late shoppers die nog geen cadeau voor hun fashionista-girlfriend gevonden hebben (shame on you!), hebben wij deze kant-en-klare Bongoformules voor fashionaddicts, voor jullie uitgekozen. Succes gegarandeerd!

Het Bongobon-concept is niet langer een noodoplossing voor inspiratieloze partners op 23 december, want de Bongobonhype zorgt voor inventieve (soms absurde, lees: de Bongowaardebon voor een Bongobon naar keuze) Bongoformules en voorziet sinds deze kerst in arrangementen voor fashionista’s. Wij zetten 3 formules voor de professionele fashionista op een rij:

De City & Shopping-bon t.w.v. 159,90€ biedt voor 2 personen, 2 overnachtingen in een hotel in een Europese shopstad naar keuze. Echte shopfanaten kennen vaak hun geliefde shopstad door en door. Met deze bon kunnen ze het modeaanbod in een andere steden verkennen en de plaatselijke stijl opsnuiven. De bon lijst de 40 places-to-shop op.


De Personal Assistant-formule t.w.v. 99,90€ staat je bij tijdens de kerstperiode. Slaag jij erin gedateerd eruit te zien ten tijde van de heropbloei van de eighties? Begrijp jij niet waarom rood en wit de meest voorbijgestreefde kleurencombo is bij kerst? Ben jij diegene die gegarandeerd de verkeerde outfit uitkiest voor het kerstdiner of niet de glam in je nieuwjaarsoutfit kan toveren? Je kan kiezen tussen een 1,5u-durende workshop voor stijl-en kleuradvies of een shopnamiddag met een personal stylist. Met deze bon krijg je kleur- en stijladvies zodat modeflaters dit jaar geen domper op de feestvreugde zullen zetten.



Nudat je gerestyled bent, heb je misschien genoeg zelfvertrouwen om te poseren zoals een echt fashionmodel. Met de Fotosessie-bon t.w.v. 79,90€ kan je voor één dag schitteren voor de lens van een professionele fotograaf.



Met deze Bongoformules achten wij het onmogelijk dat jouw fashionhartje door teleurstellende warme wollen kousen-cadeaus of keukengerelateerde-verrassingen in de kou blijft staan bij kerst. De boyfriends zijn bij deze gewaarschuwd.