10.3.10

Vlinders voor de Delvaux SS collectie 2010




Om de 180-jarige Delvaux-traditie verder te zetten, lanceert het luxe-handtassenmerk een Spring/Summer collectie voor 2010 die ons verlost van wintermoeheid met haar vrolijke, pastelzoete kleurtjes. Wij geven jullie een exclusieve sneak peek in de zomer van Delvaux.


Belgisch handtassenmerk Delvaux bestaat 180 jaar en dat werd gevierd in het Modemuseum met een tentoonstelling van het luxe lederwarenmerk. In navolging van dat groot succesverhaal, bewijst Delvaux met haar jongste SS collectie 2010 waar dat succes aan te danken is: de traditionele, klassieke stijl van Delvaux die steeds met een vernieuwende uitvoering origineel blijft. De SS collectie 2010 bestaat dus uit de standaard briefcase-gemodelleerde tassen in een ongekend fris en zomers kleurtje. Het kleurenpalet dat Delvaux verwerkt in deze collectie kan op z’n minste zeemzoet en zacht, zoals de lente, genoemd worden: zalmtinten wisselen muisgrijs met nudes en poederroos af, maar blijven klassevol vrouwelijk zonder naar het kinderlijke toe te hellen.

Met de SS collectie 2010 accentueert Delvaux de relatie tussen de drager en haar tas, hetgeen met een perfect gebalanceerde evenwicht tussen gebruiksvriendelijkheid en charme ontegensprekelijk zorgt voor een ware liefdesrelatie. De vrouw en de gebruiksvriendelijkheid stonden dan ook centraal in deze collectie. De Belgische fotograaf Serge Leblon legt die relatie tussen model Lonneke Engel en haar Delvaux tas vast in de fotoshoot. Het surrealistische maandecor staat in contrast met de band tussen de drager en de tas. De manier waarop de vrouw gebruik maakt van de tas, als een onontbeerlijk onderdeel van haar outfit, beaamt de functies waartoe een Delvaux kan dienen.

De zeven advertenties van de SS collectie 2010 van Delvaux zullen vanaf februari 2010 te zien zijn en tegen het voorjaar van 2010 beschikbaar zijn om vele vrouwen- en mannenharten te veroveren.