10.3.10

Snowboots meet killer heels



Snowbootmerk Ugg gaat samenwerken met designer Jimmy Choo voor een luxueuze Uggboot collectie “Ugg & Jimmy Choo”.

Ugg zal in samenwerking met Jimmy Choo een capsule bootscollectie lanceren. Er zal gebruik worden gemaakt van luxueuze accenten en materialen zoals schaapsvacht, die het handelsmerk van Jimmy Choo weerspiegelen. De collectie zal worden gebaseerd op de Ugg Australian boot en gepersonaliseerd volgens Jimmy Choos’ kenmerkende vrouwelijke afwerking met een arrogant kantje.

Tamara Mellon, stichter en directrice van Jimmy Choo is alvast fan van de Uggs: “Other than Jimmy Choo, Ugg Australia is the only footwear I have in my wardrobe.” Tamara beschrijft de collectie als een samenspel van de beste elementen van beide merken: Uggs’ legendarische comfort en de stijl van Jimmy Choo.



De collectie zal enkel worden verkocht in Ugg Australia, Jimmy Choo winkels of online vanaf oktober 2010. De collectie zal vijf verschillende stijlen in meerdere kleuren brengen. Het onmeedogenloos dure prijskaartje van de Jimmy Choos hebben de Uggs alleszins al mee: voor een “Ugg & Jimmy Choo"- boot moet je tussen de £496 en £695 neertellen.