10.3.10

Mode in een fashionable tasje



CenturyBox steekt jouw aankopen in een fashionable tasje. Altijd al je eigen tas willen ontwerpen? Hou je ervan medefashionista's nieuwschierig te maken met ontwerpen die in geen enkele H&M of Zara te vinden zijn? Met de draagtassen van CenturyBox heb je ècht een unieke tas. Eigen makelij.



"Fashion in Packaging” heet het concept van CenturyBox. CenturyBox is een bedrijf dat gepersonaliseerde draagtassen vervaardigt uit zowel papier als PVC, herbruikbare materialen en nylon. Het bedrijf voorziet reeds sinds 1988 internationaal in trendy tassen en is sindsdien ook meegeëvolueerd met de noden van de maatschappij. Met de reusable draagtas beantwoordt het aan de duurzame recyclagetrend. De reusable draagtas is vervaardigd uit herbruikbare materialen zoals PVC, nylon en crossplast of gerecycleerde materialen als PET, bio-katoen of jutte. Met deze trend draag je letterlijk en figuurlijk je steentje bij. “Aandacht voor het milieu is een must. CenturyBox biedt daarom al jaren herbruikbare verpakkingen en gerycecleerde materialen aan”, zeggen zaakvoerders Sven en Brun. Bovendien vallen de herbruikbare tassen niet onder de ecotaks, waardoor ze voordelig zijn. “De reusable zakken zijn erg populair. Dit is deels omwille van de prijs: ze zijn niet duurder als een papieren draagtas maar wel herbruikbaar! Bovendien zijn er talloze opties die toegepast kunnen worden waardoor voor ieder bedrijf een creatieve, originele en natuurviendelijke oplossing bestaat.” Herbruikbare tassen worden daarenboven als het ideale uithangbord van het bedrijf gezien en worden dan ook benaderd als marketingtool. “Daarom besteed CenturyBox speciale aandacht aan de perfecte representatie van het bedrijf op de draagtas.” De klanten dragen deze tassen graag en ze komen zowel de natuur als de marketing van het bedrijf ten goede.



Luxueuze boetieks zoals de Parijse Les Petites… en Sandro, als designers zoals Olivier Strelli en Kaat Tilley, als de grote ketens zoals Etam en Levi’s lieten zich alleszins volledig “inpakken” door de creatieve en originele verpakkingen van Century Box.



Voor elke inkoop is er een aangepaste verpakking. Laat je inpakken door CenturyBox!