16.3.10

Nieuwe Shopspots in Antwerpen

Antwerpen blijft bloeien op modegebied. Op het Antwerpse Zuid, in het verlengde van de modebuurt rond de Nationalestraat, is een nieuwe winkel Podium geopend. Op de graanmarkt vinden we een nieuwe conceptstore: Graanmarkt 13.


Het aantal exclusieve merken die zich op 't Zuid komen vestigen, maken de buurt een namiddag shoppen de moeite waard. Vorige week opende de nieuwe boetiek, Podium, zijn deuren in de Volksstraat, naast Fresh64, Laundry Industria en Baby Beluga. Hiermee is de Volksstraat officieel zowel op mode- als op beautygebied met Magnolia, één van de hipste shopstraten. Podium is een vrouwenboetiek die haar mode uit de collecties van French Connection, BZR (Bruunz Bazaar), Patrizia Pepe, Fillipa K, Mer du Nord, Nudie jeans, Aaiko en Soaked in Luxury kiest. Bovendien geniet elke klant de eerste maand van een korting van -10% op alle collecties. Er is ongetwijfeld voor elke fashionista wel een goede reden, en het perfecte jurkje uit het grote aanbod, om van die korting gebruik te willen maken..


Podium, Volksstraat 11-13, 2000 Antwerpen
Open van maandag tot zaterdag, 10u30 tot 18u30

Graanmarkt 13 bevindt zich op de gelijknamige Antwerpse Graanmarkt. Deze conceptstore heeft dames- en herenmode en je vindt er stukken van Isabel Marant, Alexander Wang T, Monique van Heist, John Sheep, Levi’s en Sandrina Fasoli. Het concept behelst niet enkel mode, maar ook accessoires, designobjecten en schoonheidsproducten. Om de totaalbeleving van het shopconcept te vervolledigen is er op de benedenverdieping eveneens eetgelegenheid in stijl in het restaurant van Seppe Nobels en Sharon Hofmans, die de kunsten van de Franse en Belgische keuken voor jou klaarstoven.

Graanmarkt 13, 2000 Antwerpen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten