10.3.10

Zo moeder, zo dochter bij Vero Moda



Deense modeketen Vero Moda gaat vanaf februari een kinderkledinglijn voor de jongste fashionista’s in de winkels brengen.

De damesmodelijn Very van Vero Moda lanceert vanaf februari een sublijn voor kinderen onder de naam Very Small. De kleding is bedoeld voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar oud en vergelijkbaar met de Vero Moda Very-collectie. De collectie zal een destillaat zijn van de damescollectie met gelijkaardig ontwerpen, om zo de moeder-dochterband aan te halen. De ontwerpen zullen op dezelfde ideeën van de damescollecties gebaseerd worden maar blijven draagbaar voor kinderen.



Het merk Vero Moda is opgedeeld in drie sublijnen. Vero Moda Jeans biedt de beste jeansstukken, Vero Moda Casual zorgt voor leuke vrijetijdskledij en de Very-lijn is de elegante dameslijn. Vanaf 22 februari is de nieuwe Vero Moda Very collectie beschikbaar. De Very Small collectie zal enkel in de winkels die de Very collectie verkopen beschikbaar zijn. De Very Small kindercollectie zal dus ook niet bij andere winkels verkocht worden in tegenstelling tot de andere collecties.




Shoppen met mama was nog nooit zo leuk! Suri Cruise is alleszins al een grote fan.