10.3.10

Olsons laten jeugdjeans in productie gaan



De trendy twins Olsen plannen na de lancering eergisteren van hun nieuwste Olsenboye lijn een denimproject voor begin maart.

Mary-Kate en Ashley Olsen gaan na hun Olsenboye tienerlijn tegen democratische prijzen onder het J.C. Penney label, aan een andere projecten werken. Binnen enkele weken zullen ze op de New York Fashion week voor het eerst hun “The Row” –lijn voorstellen. Toch maken ze opnieuw plannen in de modesector. Het laatste nieuwe project dat de zusjes bezielen zou een denim-lijn worden. Het denim-project zal uit 3 denimstuks bestaat onder het “Elisabeth and James”-label en zal “Textile Elisabeth and James” heten. “Elisabeth and James is a name the customers really relate to”, zegt de producent van de kledinglijn. “To give them this other piece of their wardrobe, with the same brand, is an easy connect.”

Olsenboye



De drie stuks zullen op de jaren ’70 sfeer gebaseerd worden. De zusjes willen de collectie eveneens aan hun noden aanpassen met het ontwerpen van makkelijk zittende en moeiteloos combineerbare jeans. De collectie weerspiegelt de stijl van jeans die de Olsens zelf dragen. Het wordt dan ook een zeer persoonlijke lijn, die gebaseerd werd op jeans uit hun eigen kleerkast en jeans waar ze in hun jeugd van hielden. Het Hedrickx-model met een lichte worn-out afwerking beneden, een Stevie-model met een lage taille en een derde jeans Joni, met een hoge taille.
De Olsens’ “Textile Elisabeth and James” lijn zal vanaf maart gelanceerd worden exclusief bij Bergdorf Goodman, Neiman Marcus en Intermix. Inkoopprijzen variëren tussen $106 en $111.

Verder hebben de Olsen zusjes nog plannen om voor de herfst een volledige lifestyle lijn uit te brengen. Deze lijn zal bestaan uit “the favourite things you wanne wear with your jeans”, zegt Jane Siskin, directrice van L’Koral Industries die zowel de Elisabeth and James lijn als de Olsenboye collective maken. Ze denken dus aan flannel T-shirts, topjes en blouses. Kwestie van de outfits te vervolledigen.

Heb jij nog niet kunnen kiezen welke het meeste cute zusje is? Met deze jeans krijg je het beste van beiden! Als deze jeanslijn de moeiteloze stijl van de Olsens in je garderobe tovert, zal ze ongetwijfeld op succes bij menig Olsen-aanhangers kunnen rekenen.




Ondertussen is de The Row-collectie add verschenen: