4.3.10

Haal Victor&Rolf in huis!



Haal bij kerst Victor & Rolf in huis! Victor & Rolf ontwierpen voor de Bijenkorf een volledige giftcollectie, een feestelijke kledinglijn én een decoratielijn allen geïnspireerd op hun, zelf geschreven en geïllustreerd, sprookjesboek.

Victor & Rolf in het warenhuis de Bijenkorf betekent: verhalen uit het sprookjesboek uitgebeeld met feërieke wit-zwart prints op porseleinen servies en kerstetalages die scènes uit het sprookjesboek vertolken. De levensgrote typemachine die uit zichzelf typt, pop-ups en cut-outs van sprookjesfiguren, kamerschermen uit boekenruggen en leidinggevende linten toveren de Bijenkorf om tot een winterwonderland, die de bezoeker de illusie geeft dat hij niet in een warenhuis wandelt maar de sprookjeswereld van Victor & Rolfs onuitputtelijke verbeelding binnenstapt. En in die sprookjeswereld kunnen we de hele dag lang doen wat we het liefst doen bij kerst: giftshoppen. De giftcollectie bestaat uit serviesgoed, luxe cadeau dozen, geïllustreerde kerstkaarten, handschoenen, Moleskine notebooks, paraplu’s maar ook de nodige decoratieve hebbedingetjes om jouw thuis in een Victor & Rolf sprookjeswereld om te toveren, zoals tafellakens en servetten, kerstversiering en dekbedovertrekken.

De magische kerstversiering brengt de kerstman weer volledig tot leven, ook in onze volwassen kinderhartjes. Wie gelooft er nu niet meer in sprookjes?

De collectie is exclusief in de Bijenkorf-filialen te koop of op de onlineshop www.debijenkorf.nl